DroomXpress

Holistische Therapie & Quantum Healing Coaching

Quantum Healing Soul Journeys

Een transformatieve Reis op weg naar instant genezing

Op je Bucket List mag een Innerlijke Reis niet ontbreken

Reisdoel:  Een ontdekkingsreis naar het Landschap van je Ziel
Tussenstop:  Vorige en toekomstige levens
Medereizigers:   Galactische zielsverbindingen, gidsen, Hoger Zelf
Middel van vervoer:   De oneindige mogelijkheden van de Geest via tijdloze lijnen in een onbeperkte ruimte
Reisduur:  Aardse tijd ca. 1,5 - 2 uur; Quantum tijd, tsjaa .... ??

Uw Reisleider: IK  ;-)

Quantum Healing Hypnose Journey

Met deze intensieve techniek coach ik je op een diepe, Innerlijke Reis waarbij je Hogere Zelf, je Gids en je innerlijke wijsheid je begeleiden naar die situaties of levens die belangrijk zijn om bewustzijn en inzicht te krijgen in een probleem waarmee je worstelt in dit leven.
 

De tijd- en ruimtewetten van de Aarde vallen weg, waardoor je je kunt verbinden met je Galactische Familie en de wezens waarmee je zielsbewustzijn verbonden is ... zowel verleden als toekomst.

Ja, dit wil ik ... -->

 

Je Hoger Zelf volgt de stem van je Ziel

...En geeft je de mogelijkheid om tijdens een krachtige sessie een diepe transformatieve reis te maken in je onbewuste. Hier zijn schatten aan informatie opgeslagen.
 

Soms houden mentale en fysieke aandoeningen verband met onverwerkt trauma uit een vorig leven. Door inzicht te krijgen uit vorige levens kunnen blokkades worden opgeheven en kan genezing plaatsvinden in het hier en nu.

De Stem van je Pijn

Als je last hebt van een lichamelijke of psychische klacht, vraagt je Spirit, je Ziel om genezing.

Door onze incarnatie hier op aarde vergeten we onze verbinding met de Bron en met onze Ziel. We vergeten zelfs wie we werkelijk zijn.
 

Tijdens een Quantum Healing reis ervaar je een pure ZIJN-staat vol liefdevolle aanwezigheid.

Het biedt je de mogelijkheid om een weg te openen naar een bijzondere bewustzijnstransformatie en onmiddellijke genezing.

Quantum Healing Hypnose Sessies

& Spirituele Coaching

"Labels zijn voor jampotjes!
Jij, lief mens, past met je hulpvraag niet in een potje of in een laadje!
Ik ben geinteresseerd in je verhaal, niet zozeer in het label dat je opgeplakt is;
ik wil jouw Ziel horen. Voor mij zijn jouw ervaring en je gevoelens, je gedachtenwereld van groot belang.
Graag loop ik een stuk met je mee op je Pad."

Op je Pad op weg naar een gezonder leven in harmonie & balans kan ik je op de volgende manieren helpen:

 

  • Intensieve, individuele Quantum Healing Hypnose sessies   
  • Online sessie via chat en videochat
  • Intensieve behandelingen gedurende individuele dag-/weekend programma's op de Chy-Kara tanya in Hongarije
  • Het bijwonen van één van de weekend workshops voor groepen de Chy-Kara tanya in Hongarije
Soul Retrieval
Prijs:
€75,00
Beschrijving

Onze ziel is als een schatkamer waar al onze ware kennis over het verleden, het heden en de toekomst ligt opgeslagen. Het is een ruimte gevuld met onontdekt, heilig potentieel. Hier huist de universele Liefde die ons hart opent.

 

Soms komen we in ons dagelijks leven moeilijkheden tegen die ons ervan weerhouden toegang te krijgen tot ons heilig potentieel.

Sjamanen en inheemse genezers geloven dat tijdens ernstige problemen, trauma's en angstige situaties waar we tijdens ons leven mee te maken krijgen, delen van onze ziel vast kunnen komen te zitten en niet uit zichzelf kunnen terugkeren.

 

Symptomen die kunnen wijzen op zielsverlies zijn: depressie, een gevoel van onvolledigheid, een onvermogen om vooruit te komen in een bepaalde kwestie, verloren herinneringen of het gevoel dat je je leven niet onder controle hebt.

Er is vaak een gevoel dat er iets ontbreekt in het leven.

 

Tijdens de Soul Retrieval Meditatie laat ik je een manier zien die je in staat stelt om die ontbrekende delen van de ziel terug te brengen.

Een Moeder Aarde ritueel en dierlijke spirituele begeleiding helpen je in dit helingsproces terug naar Heelheid.

 

Duur : ca. 1,5 uur
Fee :   € 55,-

Online Spirituele Coaching Trajecten

Ver weg en toch dichtbij .....

"Als je last hebt van een lichamelijke of psychische klacht, dan is het je Spirit, je Ziel die roept om genezing! Het opent een weg opent naar een bijzondere transformatie in het bewustzijn."

Online Sessies via Chat en/of Video

Ik heb een online sessie programma voor je samengesteld voor je waaruit je kunt kiezen wat het beste past bij je dag ritme, bij je voorkeur, je intentie.

Is het niet heerlijk om vanuit je eigen, vertrouwde en veilige omgeving op jouw manier je meest belangrijke vragen te stellen en daarvoor coaching en spirituele begeleiding te ontvangen?

E-mail &
face-to-face

2 x email + 2 x video sessie: 4 sessies

E-mail is het beste voor degenen die weinig tijd hebben en afhankelijk zijn van tijd buiten kantooruren, of voor diegenen die meer tijd willen om over hun antwoord na te denken.
De live videosessies zijn vrijwel hetzelfde als een face-to-face sessie en deze sessies kunnen overal ter wereld worden gerealiseerd, op een tijdstip dat het beste bij jouw schema past. 

Fee: 120 EUR
Set van 4 sessies

Chat &
face-to-face

2 x chat + 2 x video sessie: 4 sessies

Dit programma is ideaal voor diegenen die continue feedback willen.
Chatten geeft je de mogelijkheid om je gedachten onmiddellijk te delen door te schrijven zonder dat je (zoals bij e-mail) op een reactie hoeft te wachten.
Wat betreft een volledige interactie zijn videosessies vrijwel hetzelfde als de interactie in traditionele therapiesessies.

Fee: 150 EUR
Set van 4 sessies

Video Sessions

4 x video sessie: 4 sessies

Het video traject is ideaal voor mensen die liever praten dan schrijven. Je krijgt continu feedback. Je hebt de mogelijkheid om je situatie alleen met audio bespreken, of met webcam én audio. Dit is een interactieve, begeleide reis naar een nieuwe manier om je leven te begrijpen en echt te leven.

Fee: 190 EUR
Set van 4 sessies

Eetstoornis, Anorexia & Bolimia Nervosa

De Reis naar herstel met QHHT

"Labels zijn voor jampotjes!
Jij, lief mens, past met je hulpvraag niet in een potje of in een laadje!
Ik ben geinteresseerd in je verhaal, niet zozeer in het label dat je opgeplakt is; ik wil jouw Ziel horen. Voor mij zijn jouw ervaring en je gevoelens, je gedachtenwereld van groot belang.
Graag loop ik een stuk met je mee op je Pad."

'Een innerlijke reis met uitdagingen'

 

Als je aan een eetstoornis lijdt, dan merk je dat je aandacht en je handelingen telkens bezig zijn met eten. Als je eet, voel je je schuldig. Ben je bang om aan te komen? Zegt een innerlijke stem je om door te gaan met eten?

Er zijn verschillende vormen van eetstoornissen. Het begint al bij het willen afvallen en daarvoor allerlei kuren aanschaffen om vervolgens weer in een oud patroon van ongecontroleerd eten te vallen. Er zijn complexe vormen van eetstoornissen zoals anorexia nervosa, bolimia nervosa en binge eating.


 

 

Achter het symptoom van ongeordend eetgedrag ligt een complexe wereld verborgen van dwanggedachten en -handelingen, angst en onzekerheid, verstoord zelfbeeld en verstoorde identiteitsbeleving. Als je op zoek gaat naar hulp in de reguliere gezondheidszorg, dan wordt dikwijls slechts de uiterlijke component van je klacht behandeld, het symptoom.

Het verborgen innerlijke systeem van veroorzakers, instandhouders en innerlijke dominante delen blijft onopgemerkt.  Dat geeft je het gevoel dat niemand je begrijpt.

Voor het herstelproces en de weg naar een leven zonder eetstoornis is het van groot belang dat juist dit verborgen systeem wordt behandeld.

Intensieve training in Hongarije

Tijdens deze training op de Puszta in Hongarije volg je een intensief programma op basis van Eclectische Hypnotherapie en Quantum Healing Hypnose. Ik zal je mogelijkheden aanreiken om op onbewust niveau aan je problematiek te sleutelen. 

 

Wat is het dat werkelijk ‘zwaar’ weegt? 

 

In het onderbewuste ligt een onuitputtelijke bron van krachten, gevoelens, herinneringen en talenten opgeslagen. Je krijgt inzicht in de relatie tussen gevoel en verstand en in de patronen in je leven die leiden tot de symptomen die je nu hebt.Ik maak gebruik van een breed scala aan eenvoudige, diepgaande en zeer effectieve psychotherapeutische technieken waardoor je zelf de hoofdrol in het oplossen van je blokkade zult spelen. 

We maken onder andere een Spirit Walk en we gaan voor een hypnotherapeutische sessie naar een thermaalbad in de buurt. De tijd zal verder gevuld zijn met veel proceswerk op basis van intuitieve hypnotherapie.

 

In deze tijd zul je veel inzicht krijgen over je eetstoornis ... en het zal je helpen om, terug in Nederland, een juiste weg te kiezen op weg naar volledig herstel.

 

Het eenvoudige karakter van de boerderij en de speciale energie van de omgeving zullen je helpen om je los te koppelen van de dagelijkse routine en valkuilen en daarmee van je eetstoornis. We gaan daadwerkelijk een tijd back to basics, innerlijk en uiterlijk, waardoor je met veel nieuwe energie en motivatie een nieuwe start kunt maken in je leven.

DroomXpress & Ik 

"Laat mij je begeleiden op een Innerlijke Reis om het
landschap van je Ziel te verkennen"

"Ik kan de richting van de wind niet veranderen,
maar ik kan je helpen om je zeilen bij te zetten zodat je je doel zult bereiken"

Annemieke Friedrichs

Ruim 18 jaar geleden volgde ik een diep, overweldigend gevoel om mij in Hongarije te vestigen. Ik kreeg een duidelijk inzicht in mijn goddelijke missie om naar Hongarije te gaan en een plek te bereiden voor mensen die tijdens The Great Awakening hulp nodig zullen hebben met de veranderende energieën en met de fysieke en emotionele verschijnselen tijdens de ontwaakmomenten van het ascensieproces.

"Naar mijn mening zijn diagnostische labels lang niet altijd geldig en zeker niet bruikbaar bij coaching. Ze werken beperkende gedachtenpatronen in de hand en limiteren de helende capaciteiten van de Mens." 

Mijn achtergrond

Als onderdeel van mijn vorming heb ik gekozen voor een driejarige beroepsopleiding tot Eclectisch Hypnotherapeut aan de Seth, Academie voor Eclectische Psychotherapie. Ik ben gediplomeerd Hypnotherapeut.

Hierna heb ik gekozen voor een jaar verdere verdieping. Ik ben gespecialiseerd in de behandeling van:
 

  • Eetstoornissen (zoals gewichtsproblemen, anorexia nervosa en boulimia nervosa);
  • ADHD en autisme;
  • Angst en obsessieve-compulsieve stoornissen.

 
Voor mijn werkwijze heb ik mij onder andere laten inspireren door het Sjamanisme, rationele psychotherapeutische methoden en Oosterse meditatiemethoden.
 

Het gebruik van deze diepe en effectieve genezingen onder therapeutische hypnose kan u helpen een duidelijk inzicht te krijgen in de oorsprong van uw probleem en het pad naar genezing.
 

 

DroomXpress .... The train of Life

Wat betekent "DroomXpress" ?

Jaren geleden kreeg ik de naam voor mijn bedrijf door als Spiritueel Coach: DroomXpress.
 

Dromen kunnen voorkomen tijdens onze slaapmomenten, maar we kunnen ook dagdromen hebben.
De kracht van dromen is verbonden met ons vermogen om te creëren en met het goddelijke vermogen van de mens om zich te manifesteren.
 

Onder invloed van een hypnosesessie kunnen we die krachtige manifestatietools inschakelen om onszelf te genezen en ons open te stellen voor transformatie.
 

De Express in combinatie met treinen heeft mij altijd gefascineerd. Het gaat over reizen.
Een treinreis is als een reis door het leven: je begint aan een reis als je geboren wordt; er zijn medereizigers, sommigen verlaten de trein of stappen over in een andere richting. Soms gaat een trein een remise binnen... dan is er uitgebreid onderhoud nodig.

Ik wil graag een traject met je meereizen op jouw bijzondere levensreis.

Mijn Werkwijze & Mijn 'toolbox'

Voor een facsinerende Innerlijke Reis en instant genezing

Als coach en therapeut heb ik door de jaren heen mijn eigen methode ontwikkeld. Bij de manier waarop ik werk met Quantum Healing Hypnose heb ik me laten inspireren door onder meer het sjamanisme, rationele therapieën en oosterse meditatieve technieken.


Mijn werkwijze is gebaseerd op kennis, een flinke dosis levenservaring en een gezonde intuïtie.

Op het moment dat ik mij afstem op jou en op jouw verhaal, begint er een bijzondere interactie van deze elementen die zeker de weg opent naar een fascinerende Innerlijke Reis.


Je krijgt meer inzicht in het innerlijke systeem achter je probleem en in de oorsprong van je probleem.
Hierdoor krijg je meer controle over je manier van denken en over je gedrag.

Het voordeel van een Eclectic Quantum Healing-aanpak is dat u een op maat gemaakte, unieke behandeling ontvangt om de beste effecten op uw pad naar ascensie en zielsontwaking te verzekeren. Op deze manier kun je er zeker van zijn dat het de beste effecten heeft op jouw pad naar onmiddellijke genezing en transformatie.

Jij, lief mens, past met jouw hulpvraag niet in een potje of in een laadje!
Ik ben geïnteresseerd in je verhaal, niet zozeer in het etiket dat je hebt gekregen; Ik wil je ziel horen. Voor mij zijn jouw ervaring, jouw gevoelens, jouw gedachten van groot belang.
Ik zou graag een stukje met je meelopen, naast je op jouw LevensPad."

Als je last hebt van een lichamelijke of psychische klacht, dan is het je Spirit, je Ziel die roept om genezing! Het opent een weg opent naar een bijzondere transformatie in het bewustzijn.

Spirituele Retraites & Events met Spirit

in Hongarije

"Ik kan de richting van de wind niet veranderen,
maar ik kan je helpen om je zeilen bij te zetten zodat je je doel zult bereiken"

Chy-Kara biedt een idyllische locatie voor inspiratie, ....een veilige haven voor reflectie en spiritualiteit

Vele jaren geleden kreeg ik een helder visioen en een innerlijke roeping om een plek klaar te maken in Hongarije voor de tijd van de Grote Verandering. 
Een plek, een toevluchtsoord, waar mensen diepe zingeving en kracht kunnen vinden in een uitdagende tijd.

 

Chy-Kara is een plek geworden die onze gasten bewonderen vanwege de bijzondere, mystieke sfeer die hier heerst. Het is vaak voorgekomen dat reizigers zeiden dat de kalme, vredige Zen-achtige geest van deze plek en de genezende, inspirerende energie hen deden denken aan heilige plaatsen in India en Tibet.

"Neem voor al je vragen gerust contact met me op via het formulier op de contact pagina.

boek op tijd je ruimte voor 2024."

 

Chy-Kara

Gelegen in het hart van de Laaglanden in het zuiden van Hongarije vindt je Chy-Kara,
en centrum van inspiratie, creativiteit, viering en transformatie.

 

Of het nu gaat om het maken van een kunstwerk, het vieren van de spiritualiteit van de natuur, kamperen onder de sterren, leren over bomen en wilde bloemen, het bestuderen van meditatie, magie of genezing, het maken van een zweethut, een sjamanentrommel of een dromenvanger, dansen of gewoon genieten rustige wandelingen langs eindeloze zandwegen, ..... Chy-Kara bestaat om je te helpen je hartenwens, je Zielsdoel te vinden.

 

Chy-Kara Retraites voor inspiratie, reflectie en véééél Pacha Mama

Jij en je groep ... en een droom

Is het je droom of wens om met jouw groep een workshop te begeleiden op een bijzondere, magische plek ergens in Europa?

Ik nodig je met veel liefde uit bij Chy-Kara!

Chy-Kara biedt een unieke plek voor workshops. Het heeft de capaciteit voor kleine groepen om een hoge mate van intimiteit en persoonlijke benadering te garanderen. Als het om de organisatorische kant gaat, hanteer ik laagdrempelige en gemoedelijke, bemoedigende afspraken.

 

Als je op zoek bent naar een fascinerende omgeving voor een retraite met je groep in combinatie met een workshop met onderwerpen als yoga, zen, zang, esoterie, tarotlezen/runenvertelling/astrologie, kruidengeneeskunde, filosofie, djembé, acro-yoga, sjamanistische healingcirkels, ascensieprocessen, etc. etc., dan hoop ik dat ik je interesse en nieuwsgierigheid heb gewekt :-)

Workshop Retreats in Hongarije

"Jouw Hart verdient een Reis voor je Ziel"

"Je uiterlijke reis kan bestaan uit miljoenen stappen ...
Je Innerlijke Reis slechts uit één ....  namelijk de stap die je NU zet."

Waarom Hongarije?

 

In deze tijd van grote veranderingen in de wereld worden we aangemoedigd om de Weg van ons Hart te vinden en te volgen om de uitdagingen aan te gaan die ons te wachten staan.


Voor veel mensen uit het 'Westen' lijkt Hongarije 'ver weg'. Er leek altijd een onzichtbare sluier rond dit land te hangen, die langzaam optrekt. Een sluier om een waardevol potentieel te beschermen dat het allerbeste in de kern van ieder van ons kan doen ontwaken. Hierdoor zal Hongarije de komende jaren een belangrijke rol spelen in de veranderingen in de wereld.

De Hart energie van Hongarije geneest en heelt en is als een Warme Omarming van Moeder Aarde.

Ik ben slechts een berichtje van je verwijderd ....

Naam  
E-mail  
Waar gaat je vraag over?  
Bericht  

Let's Connect ;-)

Heb je vragen over één of meerdere programma's, of wil je graag een afspraak maken voor één van de trajecten?
Ik ben er voor je ! Stuur me gerust een berichtje via het formulier hier naast !

Recensies

Ik ben erg dankbaar voor deze mooie feedback.
Het motiveert me om door te gaan met mijn werk

Bekwaam en medelevend

Ik kwam bij Annemieke terecht omdat ik iemand nodig had die bekwaam en medelevend was om mij te helpen tijdens dit deel van mijn reis, en ik ben blij dat ik dat gedaan heb.
Ze begeleidde me en stelde de juiste vragen, zodat ik de diepe genezing en informatie die door de sessie naar voren kwam, kon begrijpen en integreren.
Ze is een mooie en vrolijke ziel om mee te werken.

~ Valerie ~

 

 

 

Een zeer intuïtieve, mooie Ziel 

Ik had een QH-sessie met Annemieke. Ze is een geweldige therapeut en heeft me veel meer gegeven dan ik had verwacht.
Ze is een zeer intuïtieve, mooie ziel maar ook zeer ervaren en professioneel in haar werk. Ik voelde me veilig, goed geïnformeerd en begeleid elke minuut van mijn ervaring.
Ze beschikt over een natuurlijke gave en een diep inlevingsvermogen, stelt de juiste vragen en past zich intuïtief en harmonieus aan de situatie aan.
Bedankt Annemieke voor deze mooie ervaring. Ik kom zeker een keer terug!

 

~ Leonie ~

 

Professioneel en Humorvol

Annemieke was een geweldige gids voor mijn QH-ervaring.
Ze heeft een zeer verzorgende aanwezigheid en is zowel professioneel als humorvol, wat ik erg op prijs stelde.
Ze heeft de sessie en de helende energieën goed begeleid. We hebben zoveel terrein bestreken, en ik heb zoveel inzicht gekregen, Het was op dit moment zo nuttig voor mij in mijn leven.
Heel erg bedankt Annemieke! Ik kom een keer terug voor een nieuwe sessie!

 

~ Marianne ~